Header Background

Woning isoleren

Dak en vloerisolatie

Dak en vloerisolatie

Dak en vloerisolatie leveren u een zeer directe kostenbesparing. Ook neemt uw comfort toe. Geen koude voeten meer en een constantere temperatuur in huis.
Daken en vloeren kunnen op verschillende manieren worden geïsoleerd. Wij kunnen u adviseren over wat voor u de beste oplossing is. Bijvoorbeeld dakisolatie aan de binnenzijde van uw woning of aan de buitenzijde. Vloerisolatie hangt onder meer af van de aanwezigheid van een kruipruimte.
Verschillende gemeenten bieden subsidies aan voor deze maatregelen. Ook hierover kunnen wij u adviseren.

isolatie

Spouwmuur isolatie en dubbel glas

Spouwmuur isolatie is goedkoop en effectief. De materialen zijn sterk vernieuwd en veelal biologisch. U verbetert uw comfort, bespaart en levert een bijdrage aan het binnenklimaat doordat u vocht en schimmel geen kans meer biedt.
Dubbel of zelfs drie dubbel (triple) glas wordt steeds geavanceerder. Modern HR glas is voorzien van een onzichtbaar metaallaagje en bevat argongas. De isolatiewaarde kan oplopen tot HR++.
Vrijwel alle kozijnen zijn geschikt voor dubbelglas of een voorzetraam.

Triple glas kan zelfs HR+++ bereiken. Het kozijn moet diep genoeg zijn om dit te kunnen plaatsen.

Kierdichting en ventilatie

Kierdichting en ventilatie

Ventilatie is belangrijk voor een goed binnenklimaat in uw woning. U wilt uw ventilatie bij voorkeur wel zelf kunnen regelen en geen onaangename tocht en energieverlies ervaren.
Het vermijden van tocht is relatief eenvoudig en voordelig.
Onze adviseurs adviseren u graag over mogelijkheden als tochtstrips, isolatie en voorzetglas.

Email Telefoon Facebook Twitterlinked in

Twitter